نویسنده = عرفانی فر، الناز
بررسی ارزش غذایی گوشت حلزون دریایی Babylonia spirata اسکله کنارک، جنوب شرقی ایران

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 اردیبهشت 1403

پریا اکبری؛ سیداحمدرضا هاشمی؛ الناز عرفانی فر


ارتباط پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب و میزان صید در واحد تلاش (CPUE) حلزون بابیلون اسپیرال Babylonia spirata Linnaeus, 1758 در آب های شمالی دریای عمان، استان سیستان و بلوچستان

دوره 11، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 85-104

الناز عرفانی فر؛ اشکان اژدری؛ سیداحمدرضا هاشمی؛ زهرا امینی خوئی؛ قاسم رحیمی قره میرشاملو؛ امام بخش دلوکیان؛ مسطوره دوستدار


تأثیر شدت نور و محیط کشت بر روند رشد، تولید زی‌توده و محتوای رنگدانه‌های ریز جلبک Cyanothece sp.

دوره 10، شماره 2، مهر 1401، صفحه 190-201

زهرا امینی خوئی؛ الناز عرفانی فر؛ اشکان اژدری


تاثیر عصاره آبی ریز جلبک .Cyanothece sp در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ضریب تبدیل غذایی میگوی جوان پا سفید غربی Litopenaeus vannamei

دوره 10، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 10-21

الناز عرفانی فر؛ سید عباس حسینی؛ زهرا امینی خوئی؛ سجاد پورمظفر؛ سید علی اکبر هدایتی؛ اشکان اژدری